Обучения

ПРЕДСТОЯЩИ ОБУЧЕНИЯ ЗА Google workspace 2021

Училище в облака: Администриране и управление-основи, онлайн курс

Обучението ще е от полза за училищата в начален етап от въвеждането на Google Workspace за образованието. Курсът цели да подготви бъдещите администратори на платформата, да се справят с най-честите и разпространени казуси. Обучаемите ще могат да подготвят училищните платформи за започване на работа в облачното пространство, без да навлиза детайлно в процеса на администриране.


Обучител на програмата: Иван Петров, сертифициран Google Workspace администраторПродължителност: 8 акад. часа (2 дни по 3-часови онлайн сесии)Курсът не носи квалификационни кредитиЦена: 100 лв. с ДДС на участник

ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗВИТИЕ С ПРОГРАМА ЗА ПОДГОТОВКА НА GOOGLE CERTIFIED EDUCATOR, НИВО 1

Програмата цели да помогне на преподавателите да се възползват максимално от технологиите на Google в класната стая и да станат по-уверени и самостоятелни в използването на електронните инструменти в своята професия и ежедневие.

Важно: Може да заявите участие с регистрация във формуляра. Академията ще отвори групи през 2021г.

Курсът ще се проведе в дистанционна форма с продължителност до 6 седмици (вкл. самоподготовка). Програмата ще следва обучителните модули на Google като ги обедини с ноу-хау, добри практики от български училища, които успешно прилагат инструментите на Google Workspace for Education Fundamentals и значителния опит на обучителите към Център за творческо обучение.

След приключване на програмата всички обучаеми преминават изпит за сертифициране по международната програма на Google - Google Certified Educator, Ниво 1.

ПРЕДСТОЯЩИ сесии 2021

Преминали