Брандиране на училище в облака


Вашето училище е започнало процес по внедряване на облачната платформа Google Workspace за образованието или екипът Ви вече има сериозни успехи с използването на облака в учебния процес? Съобщете добрите новини!

Насоки за брандиране на училищата, които използват Google Workspace for Education Fundamentals.

Тези насоки са изготвени с цел да покажат как да представите успехите на училището и екипа си публично и да насочите вниманието към постиженията, с които най-силно се гордеете.

Какво ще намерите в насоките?

1. Брандиране с позволени лога на свързани проекти и организации и връзка към файловете на знаците.

2. Как да представите постиженията на училището и екипа в сайта и социалните мрежи.

    • Примерни текстове за представяне;

    • Готови за използване банери;

    • Файл за лесно персонализиране на банер;

3. Представяне чрез съобщение до медиите.

4. Как да споделите своята успешна история чрез статия.

Classroomtech.bg е блог на Център за творческо обучение, в който периодично се публикуват истории за постиженията, успехите и технологичните трансформации на български училища и училищни екипи. Всички статии биват споделяни във фейсбук страницата на Център за творческо обучение и рекламирани чрез Google Ads, за да стигнат до по-широка аудитория.

Ако искате да споделите своята история чрез статия в блога, пишете ни на info@cct.bg.

Очаквайте реални примери скоро!

Снимка: Елена Вързилова, учител по БЕЛ в ЕГ "Иван Вазов" (първото Google референтно училище), гр. Пловдив и лидер на Google Educator Group
ОУ "Йордан Йовков", гр. Варна е едно от първите училища в града, което успешно внедрява Google G Suite в училище. Сайтът на училището е създаден с приложението Google Sites.
ОУ "Екзарх Антим I", гр. Пловдив внедрява G Suite от 2017 г. и е едно от първите училища в България, които въвеждат модел на учене 1:1 в една паралелка. Успехите на училището са описани още в началната страница на уеб страницата му.
. Варна успешно внедрява G Suite от 2020 г. Вижте повече тук: https://balgarche.eu/uchilishe-v-oblaka/